پمپ دان pump down کردن چیلر تراکمی
پمپ دان کردن مبرد یک راه عالی برای جلوگیری از انتقال مایع به کمپرسور در دور چرخه سیکل تبرید است . مبرد به طور طبیعی یکسان شده و به بخشی از سیستم با کمترین دمای محیط منتقل می شود اگر آن بخش در هر نقطه از پایین سیستم قرار داشته باشد به طور بالقوه می توان یک راه حل مایع برای راه اندازی داشت .
مطالعه بیشتر :
- انواع کمپرسورهای مورد استفاده در چیلرهای تراکمی
- هواساز|قیمت هواساز |خرید هواساز| انواع هواساز
- نکات مهم انتخاب و خرید انواع داکت اسپلیت
- طرز کار چیلر تراکمی آب خنک چگونه است؟ اجزا تشکیل دهنده چیلر تراکمی آب خنک – نوع و برند کمپرسور چیلر های تهویه مطبوع شرکت رادکو برای تناژهای مختلف
- سیستم vrf چیست؟
- تجهیزات و لوازم کنترل و اندازه گیری
پمپ دان کردن چیست ؟
سیستم پمپ دان از شیر برقی برای بستن مایع استفاده می کند وقتی دمای مورد احتیاج سیستم برآورده شود ، شیر برقی بسته می شود . کمپرسور به پمپاژ مبرد به داخل کندانسور و یا گیرنده ادامه می دهد و آن را از قسمت پایین سیستم بیرون می کشد . کندانسور یا گیرنده یا ترکیبی از هر دو باید طوری که کل شارژ سیستم را نگه دارد . با رسیدن به نقطه از پیش تنظیم شده ، سوئیچ فشار کم یا به اختصار LPS ، عملکرد کمپرسور قطع می شود و برعکس در صورت تماس برای خنک سازی ، شیر برقی باز می شود . مبرد به دلیل اختلاف فشار بین دو طرف به سمت پایین سیستم وارد می شود . هنگامی که به نقطه تنظیم برش LPS از پیش تعیین شده رسید ، کمپرسور شروع به کار می کند . باز هم ، تنظیم برش مستقیما با کاربرد مبرد ارتباط دارد .
در بیشتر موارد ، این ترتیب عملیات به صورت خودکار انجام می گیرد . برای مثال در صورت عدم وجود شیر برقی با بستن دستی سوپاپ King (سوپاپ در خروجی گیرنده ) ، در بسیاری از سیستم ها می توان پمپ دستی را پایین کشید. قبل از اقدام به این روش ، اطمینان حاصل کنید که این روش را کاملا درک کردید ، زیرا در صورت انجام نادرست آسیب به اجزای سیستم وارد می شود .
مطالعه بیشتر:
- آشنایی با چیلر تراکمی و انواع کمپرسورچیلر چیست ؟
- چیلر چیست ؟ساختمان چیلر تراکمی واجزای تشکیل دهنده چیلر تراکمی
- با انواع مختلف چیلرها آشنا شویم (چیلر تراکمی، چیلر جذبی، مینی چیلر)
روش پمپ دان کردن مبرد
سیستم پمپ دان از شیر استفاده می کند و می تواند به صورت خودکار توسط تکنسین انجام شود یا به صورت دستی انجام شود به طور خودکار اتفاق می افتد که سیستم مجهز به پمپ شیر برقی و شیر است . پایین آمدن خودکار هنگامی اتفاق می افتد که دمای نقطه تنظیم سیستم بدست آید ، شیر برقی بسته می شود و مبرد در یک طرف سیستم جمع می شود .
هنگامی که شیر برقی در سیستم وجود ندارد و تکنسین به طور دستی خط مایع را برای پمپ پایین مبرد به داخل کندانسور می بندد . کمپرسور مبرد را به داخل کندانسور و یا گیرنده پمپاژ می کند و آن را از قسمت پایین سیستم پمپ می کند .
مطالعه بیشتر:
- فن کویل | قیمت فن کویل | خرید فن کویل
- خرید مینی چیلر |قیمت مینی چیلر|مینی چیلر خانگی
- خرید چیلر تراکمی هوا خنک
- برج خنک کننده چیست؟
- کندانسور چیست؟
سوپر هیت super heat
سوپر هیت super heat بیشترین صحبت درباره اصطلاحات فنی است که توسط تکنسین ها مورد استفاده قرار می گیرد .
سوپر هیت super heat یک مقدار اندازه گیری شده است .
این تفاوت بین دو دما است . سوپر هیت به عنوان تفاوت بین دمای واقعی بخار مبرد در یک نقطه خاص و دما اشباع مبرد در همان نقطه اندازه گیری می شود.
سوپر هیت درسمت پایین سیستم را می توان به دو نوع تقسیم کرد
-
سوپر هیت اواپراتور
-
سوپر هیت کل (یا کمپرسور )
اواپراتور سوپرهیت بخار گرم اواپراتور از نقطه شروع 100 درصد در اواپراتور شروع می شود و در دهانه خروجی اواپراتور خاتمه می یابد .
نقطه ایست که تمام مایع به بخار تبدیل شده است . دما را در این مرحله می توان از یک نمودار فشار -دما بدست آورد .
انواع گاز مبرد،مشخصات فنی مبرد هاو قیمت گاز مبرد
چرا سوپر هیت super heat را اندازه می گیریم ؟
اندازه گیری سوپرهیت اواپراتور ، سوپرهیت کامل و سوپر هیت سیستم کانال به این دلیل است که از کارکرد درست سیستم تهویه مطبوع اطمینان حاصل شود .
هدف از سوپر هیت super heat مبرد چیست ؟
هدف از سوپرهیت کردن مبرد ، این است که از احتمال ورود مایع مبرد به داخل کمپرسور چیلر جلوگیری کند. زیرا ورود مایع به کمپرسور باعث شکسته شدن سوپاپهای کمپرسور چیلر می شود . و از طرف دیگر اواپراتور با کمپود مبرد مواجه می شود به همین دلیل مبردی که وجود دارد خیلی سریع تر تبخیر می شود و این مسئله باعث می شود که مبرد نتواند بارهای حرارتی ساختمان را جذب کند .
در صورتی که از شیر های ترموستاتیک استفاده شود مقدار مبرد تقریبا ثابت
مطالعه بیشتر:
- کندانسور (مبدل) چیست و انواع آن و کاربرد هریک در صنعت(کندانسور چیلر،کندانسور سردخانه،کندانسور صنعتی)-انواع کندانسور آبی(آب خنک) و کندانسور هوایی (هوا خنک)-انواع مبدل شامل( مبدل پوسته لوله ،مبدل صفحه ای،پوسته و کویل مارپیچ، نوع دو لوله ای) و رسوب زدائی کندانسور آبی (مبدل)
- نوع و برند کمپرسور چیلر های تهویه مطبوع شرکت رادکو برای تناژهای مختلف
- نگهداری و تعمیرات چیلرهای تجاری،صنعتی و خانگی توسط شرکت رادکو
- تشریح انواع فن کویل، ساختار و طرز کار فن کویل
- قیمت فن کویل
- فروش انواع فن کویل در کرج و تهران شرکت رادکو
- مواد مصرفی و اتصالات سیستم های تهویه مطبوع
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.