فن کویل سقفی |قیمت فن کویل سقفی |خرید فن کویل سقفی |طریقه نصب فن کویل سقفی
فن کویل یکی از اجزای سیستم تهویه مطبوع است که برای تهویه مطبوع و کنترل دما استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با فن کویل، به سراغ ساخت آن می رویم که فن و سیم پیچ قسمتهای اصلی آن هستند.
کویل های مسی که محل عبور آب سرد و گرم هستند و به طور غیر مستقیم باعث تماس آب با هوا می شوند.
فن یا دمنده که جریان هوا را ایجاد می کند.
موتور وظیفه تامین انرژی الکترونیکی برای چرخش فن را بر عهده دارد.
فیلترهای هوا برای جلوگیری از ورود ذرات و گرد و غبار به سیستم دریچه تهویه، که برای کنترل هوا استفاده می شود.
کنترل کننده هایی که به شکل دکمه ها، کلیدها و پیچ ها ظاهر می شوند.
ترموستات که وظیفه تنظیم دمای مناسب را بر عهده دارد بسته به نیاز دستگاه در انواع مختلف موجود است.
مطالعه بیشتر:
عملکرد فن کویل
عملکرد فن کویل در محدوده عملکرد همه سیستم های تهویه مطبوع است. یعنی کنترل و تامین هوای گرمایش و سرمایش، تعریف شده است. این کار در فن کویل به گونه ای انجام می گیرد که هوای موجود از طریق کویل هایی که حاوی آب گرم یا سرد هستند عبور می کند تا دما را افزایش یا کاهش داده و به دمای دلخواه برسد.
مطالعه بیشتر:
فن کویل سقفی چیست؟
فن کویل سقفی یکی از انواع فن کویل است که در سقف ساختمان نصب می گردد و از لحاظ ظاهری مستطیل شکل هستند. از فن کویل های سقفی برای سرمایش و گرمایش استفاده می شود. فن کویل های سقفی دارای انواع یک طرفه و چهارطرفه می باشند و از نظر لوله های متصل نیز دارای انواع دولوله ای و چهار لوله ای می باشند و می توان از آنها در محیط های اداری، مسکونی، تجاری، هتل ها، بیمارستان ها و … استفاده کرد.
انواع فن کویل سقفی
فن کویل سقفی توکار
فن کویل کاستی سقفی
· فن کویل کانالی
· فن کویل سقفی روکار
فن کویل سقفی توکار
فن کویل سقفی توکار از یک یونیت مستطیل شکل تشکیل شده است که درون سقف کاذب ساختمان نصب می گردد. و شامل اجزای درونی کویل، فن، الکتروموتور، حرارتی، فیلتر، سینی، شیر هواگیری و سایر اتصالات است. ظرفیت این فن کویل از 200cfm الی 1200 cfm طراحی می شوند. فیلترهای این فن کویل اغلب از نوع قابل شست و شو می باشند و در طول سال نیاز است که چندین بار شسته شود.
فن کویل کاستی سقفی
فن کویل کاستی سقفی از نظر هوادهی در دو نوع یک طرفه و چهار طرفه و از نظر لوله های متصل نیز دارای انواع دو لوله و چهار لوله می باشد.
مطالعه بیشتر:
تجهیزات و لوازم کنترل و اندازه گیری
فن کویل کانالی
به طور کلی فن کویل های کانالی تهویه با طراحی متفاوت و خاص، در ابعاد مناسب با بدنه خارجی از جنس ورق های کالوانیزه است. و مانند فن کویل سقفی توکار در سقف ساختمان نصب می گردد و نحوه کارکرد آن مانند فن کویل سقفی توکاراست و تفاوت آن به قدرت پرتاپ باد بیشتر می باشد. فن کویل کانالی از ظرفیت بالاتری به نسبت فن کویل سقفی برخوردار است و ظرفیت 600cfm الی 2000cfm طراحی می شود . فن کویل کانالی جریان هوا را به صورت کانالی می باشد و می تواند فشار بالایی در جریان هوا ایجاد نمایند به همین دلیل به فن کویل پرفشار نیز شناخته می شوند.
مطالعه بیشتر:
فن کویل سقفی رو کار
فن کویل سقفی روکار همان فن کویل زمینی است که می توان بر روی سقف نیز نصب شود و هم روی زمین نصب می گردد. از این فن کویل در زمانی استفاده می شود که کانال کشی برای فن کویل سقفی تعبیه نشده باشد.
مطالعه بیشتر:
جزئیات نصب فن کویل سقفی
شما باید دقت داشته باشید که در نصب فن کویل سقفی به نکات زیر کاملا توجه کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید.
نکته اول این است که باید تمام مراحل نصب با دقت تمام انجام شود تا به مشکل برنخورید.
نکته دوم این است که قبل از خرید فن کویل بهتر است که مکانی که قرار است در آن نصب شود را مشخص کنید زیرا در برخی از خانه ها امکان نصب فن کویل سقفی وجود ندارد. و بهترین زمان نصب در زمان ساخت ساختمان است تا بتوان فن کویل ها به درستی در سقف ساختمان نصب کرد.
فن کویل های سقفی دارای یک دریچه در زیر یونیت جهت دسترسی آسان به فن کویل، تعمیر و سرویس آن و یک دریچه در جلوی فن کویل جهت پرتاب و جریان هوای گرم و سرد به درون محیط می باشند. مکش هوا در فن کویل های سقفی معمولا از زیر فن کویل و یا پشت آن می باشد. هنگام نصب فن کویل های سقفی لازم است لوله کشی ورودی و خروجی آب گرم و سرد در مدار ساختمان انجام شود.
مزایای فن کویل سقفی
- فن کویل های سقفی دارای ظرفیت های متفاوتی هستند
- این فن کویل ها میتوانند با استفاده از پکیج و چیلر گرما و سرما را به محیط انتقال دهند
- کم حجم هستند و ظاهر زیبایی دارند
- به این دلیل که فضایی را اشغال نمی کنند و در سقف نصب می گردند بسیار پر طرفدار هستند
- این فن کویل ها قابلیت پرتاب باد به چهار طرف را دارند
- فن کویل های سقفی با استفاده از ترموستات قابلیت کنترل دما را فراهم می کنند
- فن کویل های سقفی کم صدا هستند و عملکردی آرام دارند.
مطالعه بیشتر :
نحوه هواگیری فن کویل سقفی
هواگیری فن کویل از جمله اقداماتی است که باید در زمان تعمیر یا راه اندازی مجدد آن را انجامش داد تا از اتفاقات بعدی جلوگیری شود .
برای هواگیری فن کویل سقفی باید مراحل زیر را انجام دهید
برای هواگیری باید لوله مربوطه را پیدا کنید که معمولا در مسیر برگشت وجود دارد
این لوله باید به طور کامل عایق بندی شود، اما این عایق کاری باید قبل از هواگیری این لوله ها انجام بگیرد.
بهتر است این کار توسط متخصص آن انجام گیرد.
اهمیت هواگیری فن کویل ها
گرمایش و سرمایش محیط در فن کویل ها به کمک یک کویل حرارتی انجام می گیرد. برای مثال در زمان سرمایش، جریان آب سرد در داخل این کویل حرارتی به گردش در می آید. به صورت همزمان فن دستگاه نیز شروع به کار کرده و جریان هوای موجود در هوا را به داخل فن کویل مکیده و در تماس با کویل حرارتی قرار می دهد. به دلیل اختلاف دمایی که بین جریان هوا و آب موجود در کویل ها وجود دارد، دمای هوا پایین آمده و دوباره آماده ورود به محیط می شود. همین عمل در زمان گرمایش نیز صورت می گیرد. مطلب مهم این است که اگر کویل های حرارتی کارشان را به درستی انجام ندهند، فرآیند گرمایش و سرمایش مختل می گردد. بنابر این بسیار مهم است تا پیش از استفاده از فن کویل آنها را هواگیری کنید.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب مناسب ترین دستگاه برای پروژه خود و نیز استعلام قیمت آنها با مهندسان ما تماس بگیرید. کارشناسان شرکت مهندسی و بازرگانی راهبرد انرژی درفک (رادکو) آماده ارائه هر گونه مشاوره تخصصی در این زمینه میباشند.
راههای ارتباط با ما
[promo_modern promo_type=’custom’ page_link=’144′ post_link=’4343′ portfolio_link=’94’ custom_link=’http://www.radcoir.com/shop/’ promo_image=’http://www.radcoir.com/wp-content/uploads/2019/08/فروش-محصولات-تهویه-مطبوع-سرکت-راهبرد-انرژی-درفکرادکو.jpg’ attachment=’2885′ attachment_size=’full’ new_title=’ محصولات شرکت رادکو ‘ extratag=” img_size=’gallery’ heading_size=’30’ extra_bg=’#0074aa’ overlay=’0.6′ overlay_start=’10’ overlay_end=’50’ custom_class=” av_uid=’av-k790fwec’ admin_preview_bg=”][/promo_modern]
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.